Transport voor farmaceutische goederen

Farma

Het transport van farmaceutische goederen vraagt extra aandacht en expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van klimaat- en temperatuurcontrole, ongediertebestrijding, GDP en hygiëne. Nouwens Transport is gespecialiseerd in farmaceutisch transport en verzorgt het transport voor veel gerenommeerde farmaceutische verladers. Zo zijn we bijvoorbeeld onderdeel van Pharma Gateway Amsterdam, waarbij de positie van Schiphol als farmaceutische hub wordt versterkt – onder meer dankzij bedrijven als Nouwens Transport.

Wagenpark en warehouse

Nouwens Transport beschikt over trailers, motorwagens en bestelbussen die speciaal zijn aangepast voor het vervoer van farmaceutische producten. De wagens zijn temperatuur-gecontroleerd en zijn optimaal beveiligd voor het transporteren van hun waardevolle lading. Onze chauffeurs zijn GDP-getraind in het transporteren van farmaceutische goederen. Daarnaast heeft Nouwens Transport een GDP-compliant en TAPA-gecertificeerd warehouse voor op- en overslag van farmaceutische producten, waarin 2500 pallets kunnen worden opgeslagen bij een constante temperatuur van 20 graden.

Quality Manager

Willem Bravenboer

Snel, betrouwbaar én kwalitatief hoogwaardig vervoer: daar staan mijn collega's en ik voor. 

Waarom Nouwens Transport?

  • Gecertificeerd

  • Zorgvuldig

  • Veilig

  • Vakkundig

GDP

Nouwens Transport is GDP-compliant, wat staat voor Good Distribution Practices. Zo weet u zeker dat uw farmaceutische goederen bij Nouwens in goede handen zijn

TAPA-TSR1

De voertuigen van Nouwens Transport zijn TAPA-TSR1 gecertificeerd voor het vervoeren van waardevolle goederen.