Transport voor High-tech producten

High-tech

Waardevolle high-tech producten moeten zorgvuldig behandeld en vervoerd worden. Daarvoor staat Nouwens Transport al sinds de oprichting in 1997 garant. Onze punctuele just-in-time delivery zorgt ervoor dat het bevoorraden van onder meer winkels vlot, efficiënt en bovenal veilig verloopt. Onze chauffeurs zetten daarbij nét een stapje extra.

Veilig transport

Veiligheid is uiteraard van het allergrootste belang. Sinds 2008 zijn wij TAPA-gecertificeerd, de hoogste norm op het gebied van vracht-security. Onze voertuigen zijn voorzien van een voertuigvolgsysteem met panic-buttons en cijfercombinaties op het dak voor herkenning vanuit de lucht. Ook hebben we heldere procedures bij eventuele calamiteiten en verzorgen we een leegmelding van voertuigen, inclusief proof of delivery. We verzorgen end-to-end-transport (géén forwarding!) waarbij we uitsluitend gebruik maken van bewaakte parkings in heel Europa. En als u dat wenst, kunnen we een tweede chauffeur of een volgauto met gecertificeerde beveiligingsmedewerkers voor u inzetten.

Waarom Nouwens Transport?

  • Gecertificeerd

  • Zorgvuldig

  • Veilig

  • Vakkundig

TAPA-A

Als eerste transportbedrijf in Nederland behaalde het warehouse van Nouwens in 2005 de TAPA-A-certificering.

Kwaliteits­vervoerder voor een kwaliteits­product

Leon Oomen

Kärcher Benelux

Kärcher is een kwaliteitsproduct. Daar past een kwaliteits-vervoerder bij. Onze industriële machines moeten met zorg vervoerd worden. De mensen van Nouwens begrijpen dit als geen ander! De chauffeurs van Nouwens zijn eigenlijk een verlengstuk van onze service- en salesmensen. Ze vervoeren de machines niet alleen, maar zien erop toe dat de machine op de plaats van bestemming op de juiste plek wordt gezet en dat de machine werkt zoals het hoort. Nouwens Transport zet nét een stapje verder en dat vinden wij heel prettig.