Kwaliteit staat
bij ons
op NR.1

Wij zijn flexibel, richten ons op
kwaliteit en werken op basis van
gecontroleerde processen.
We werken volgens GDP richtlijnen en
garanderen dat uw goederen op tijd
en in optimale conditie worden
afgeleverd.

Nouwens Farma Transport

  • Temperatuur gecontroleerd
  • GDP gecertificeerd
  • CIEV gecertificeerd
  • Ultramoderne uitstraling
  • Bekwame Nederlandse Chauffers en getraind personeel
2-8
15-25

Veiligheid is uiteraard van het allergrootste belang. Sinds 2008 zijn wij TAPA-gecertificeerd, de hoogste norm op het gebied van vracht-security. Onze voertuigen zijn voorzien van een voertuigvolgsysteem met panic-buttons en cijfercombinaties op het dak voor herkenning vanuit de lucht. Ook hebben we heldere procedures bij eventuele calamiteiten en verzorgen we een leegmelding van voertuigen, inclusief proof of delivery.

Waardevolle farma producten moeten zorgvuldig behandeld en vervoerd worden. Daarvoor staat Nouwens Transport Breda BV al sinds de oprichting in 1997 garant. Onze punctuele just-in-time delivery zorgt ervoor dat het bevoorraden vlot, efficiënt en bovenal veilig verloopt. Onze chauffeurs zetten daarbij nét een stapje extra.

Nouwens Farma Transport
Snel, betrouwbaar, flexibel,
hoge kwaliteit en veel ervaring.

Onze chauffeurs, onze trots, zij maken het verschil

Onze chauffeurs zijn onze trots en daarom stellen wij strenge eisen aan onze chauffeurs.

Wij hebben uitsluitend nette en bekwame chauffeurs die Nederlands en Engels op een goed niveau spreken.

Uiteraard zijn alle chauffeurs getraind op de GDP richtlijnen en zorgt ons trainingsprogramma ervoor dat de kennis van chauffeurs constant actueel blijft.

Monitoring transport en proof of delivery

De temperatuur van de lading wordt gedurende het gehele transport bewaakt. Zowel de chauffeur als de centrale planning krijgen een melding mocht zich ergens een temperatuuroverschrijving voordoen, zodat er direct actie ondernomen kan worden. Als klant kunt u ten alle tijden de temperatuur en locatie van uw transport digitaal inzien en volgen en krijgt u een door de ontvangen getekend afleverbewijs (Proof of Delivery) digitaal aangeleverd. Zo bent u constant op de hoogte van uw transport.

Extra aandacht en expertise

Het transport van farmaceutische goederen vraagt extra aandacht en expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van klimaat- en temperatuurcontrole, ongediertebestrijding, GDP en hygiëne. Nouwens Transport is gespecialiseerd in farmaceutisch transport en verzorgt het transport voor veel gerenommeerde farmaceutische verladers. Zo zijn we bijvoorbeeld onderdeel van Pharma Gateway Amsterdam, waarbij de positie van Schiphol als farmaceutische hub wordt versterkt – onder meer dankzij bedrijven als Nouwens Transport.

“AL SINDS 1999
HOGE PERFORMANCE”

BERT BOSMAN

TRACK RECORD

BAUSCH & LOMB

Dankzij hun temperatuurgecontroleerde vrachtwagens zijn al onze producten voor oogzorg bij hen in goede handen. Mede daarom dateert onze samenwerking al vanaf 1999!