Altijd op
zoek naar
de beste
chauffeur

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Als chauffeur bij Nouwens Transport heb je een streepje voor. Je rijdt met een voertuig uit een geavanceerd en modern wagenpark en je komt op de mooiste plekken in Europa. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid, want je vervoert hoogwaardige goederen voor onze klanten. We zorgen ervoor dat alles op het gebied van veiligheid en arbeidsvoorwaarden perfect is geregeld. Dát is werken bij Nouwens Transport.

Breed aanbod aan vacatures

Bij Nouwens Transport hebben we waardering voor onze medewerkers en zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Niet voor niets rijden sommige chauffeurs al twintig jaar voor ons! Je werkt bij ons met goed materieel, veiligheid is topprioriteit en de sfeer is collegiaal. We hebben niet alleen regelmatig vacatures voor internationaal chauffeurs, maar ook voor oproepchauffeurs, avondchauffeurs en loodsmedewerkers. Bekijk dus snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Start je loopbaan
op de rijbaan

Ben jij ambitieus? Wil je iets van de wereld zien? Vind jij het een uitdaging om hoogwaardige goederen op een nette manier naar onze klanten te vervoeren? Wil je graag werken in een pretttig, collegiaal bedrijf? En heb je minimaal rijbewijs B? Start dan je loopbaan bij Nouwens Transport!

Waarom werken bij
Nouwens Transport?

Werken
als
planner

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van de routes. Durf jij het aan?