Transport voor General cargo

General cargo

Heeft u goederen die snel en vakkundig naar hun plaats van bestemming moeten worden gebracht? Nouwens Transport heeft voor al uw goederen het juiste transportmiddel en de beste transportmethode. Of u nu een machine-onderdeel naar een fabriek in Europa wilt laten vervoeren of uw concept store volledig wilt bevoorraden: Nouwens Transport regelt het voor u.

Vervoer van diverse goederen

Nouwens Transport kan uw goederen voor u transporteren naar iedere gewenste plek in Europa. Dat doen we bijvoorbeeld door grote ladingen te vervoeren voor retail en drukkerijen, maar ook kleinere ladingen kunnen we voor u transporteren naar de plaats van bestemming. Heeft u te maken met strakke book slots voor uw levering? Dan zorgen wij dat uw goederen just-in-time worden afgeleverd op hun bestemming. Zo weet u zeker dat uw goederen veilig en op tijd aankomen. 

24-uursservice naar het VK

Wij hebben een dagelijkse line haul naar het Verenigd Koninkrijk. Ook daar kunnen we ervoor zorgen dat uw goederen tijdig en zorgvuldig geleverd worden in bijvoorbeeld Londen, Dublin of Glasgow, of het nu gaat om een kleine levering of een volle trailer.

Waarom Nouwens Transport?

  • Gecertificeerd

  • Zorgvuldig

  • Veilig

  • Vakkundig

ISO-9001

Nouwens Transport is ISO-9001 gecertificeerd. De opslag en het transport dat Nouwens verzorgt, voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Keurig nette chauffeurs, flexibele planning

Louis van Vugt

Schumacher Packaging

Wij werken inmiddels al bijna twintig jaar met Nouwens Transport. Dat doen we niet voor niets: we zijn heel tevreden over Nouwens. Voor ons zijn de flexibiliteit van de planning, het goed verzorgde wagenpark en de keurig nette chauffeurs zijn voor ons redenen om steeds weer voor Nouwens te kiezen. De chauffeurs zorgen ervoor dat onze kwetsbare producten onbeschadigd en exact op tijd bij onze klanten aankomen. Dat we daar al bijna twintig jaar op kunnen vertrouwen, is heel prettig.