Certificeringen

Nouwens Transport was als eerste bedrijf in Nederland TAPA-A gecertificeerd en heeft onder meer het ISO-9001-certificaat.

GDP

Nouwens Transport is GDP-compliant, wat staat voor Good Distribution Practices. Zo weet u zeker dat uw farmaceutische goederen bij Nouwens in goede handen zijn en dat we voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan farmaceutisch transport. 

CEIV pharma certificaat

Dit certificaat is vele malen uitgebreider dan de GDP certificering. Bedrijven met een CEIV certificering behoren tot de top als het gaat om transport van farmaceutische producten. Het is wereldwijd geldig en geeft (potentiele) klanten de zekerheid dat ze met een absolute specialist werken.

TAPA-TSR1

De voertuigen van Nouwens Transport zijn TAPA-TSR1 gecertificeerd voor het vervoeren van waardevolle goederen, zoals high tech en farmaceutische goederen. Daarnaast voldoen onze koeltrailers aan de strenge eisen voor het vervoeren van farmaceutische producten. 

TAPA-A

Als eerste transportbedrijf in Nederland behaalde het warehouse van Nouwens in 2005 de TAPA-A-certificering (intussen TAPA-FSR-A). Deze certificering op het gebied van veiligheid en beveiliging is met name belangrijk wanneer u high-tech goederen wilt opslaan. Dankzij deze certificering weet u zeker dat uw goederen in veilige en vertrouwde handen zijn en dat onze veiligheidsmaatregelen op orde zijn. 

ISO-9001

Nouwens Transport is ISO-9001 gecertificeerd. De opslag en het transport dat Nouwens verzorgt, voldoet aan alle kwaliteitseisen die aan transport gesteld worden.

ADR

Voor het vervoer van chemische goederen beschikt Nouwens Transport over voertuigen die ADR-uitgerust zijn. Ook onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten.